Conectează-te
Coș

Retur produs

Condiții pentru returnarea mărfurilor de bună calitate

Termenul pentru returnarea bunurilor de calitate corespunzătoare constituie 14 zile de la data primirii mărfurilor, cu excepția cazului în care s-a convenit altfel la momentul vânzării. Motivele returnării mărfii din partea Cumpărătorului pot fi următoarele: Dimensiunea aparatelor incorporabile nu se potrivește cu interiorul, modelul sau culoarea nu sunt potrivite, etc. Nuanța produsului primit este diferit de nuanța modelului din fotografiile plasate pe website-ul oficial www.ultra.md . Bunurile sunt acceptate spre returnare numai în cazul în care setul este complet, cu toate ambalajele și autocolantele în stare nouă.

Bunurile sunt acceptate spre returnare numai în cazul în care setul este complet, cu toate ambalajele și autocolantele în stare nouă.

Returul mărfurilor de calitate inadecvată

Defectul de fabricație poate servi drept motiv de returnare a bunurilor din partea Cumpărătorului. Acesta poate solicita returnarea bunurilor, în decursul perioadei de garanție stabilite de Producător. Bunurile sunt supuse în mod obligatoriu diagnosticii și numai după confirmarea prezenței unui defect de fabricație - acestea sunt acceptate spre returnare.

Returul mărfurilor se efectuează în felul următor:

Returul mărfurilor se efectuează în felul următor: Cumpărătorul returnează bunurile la punctul de emitere a comenzilor, str. Columna 170, mun. Chișinău Pentru întrebări suplimentare, rugăm să apelați

Pentru alte întrebări, apelați +373-6000-0009

Pentru a asigura o experiență de interacțiune cât mai plăcută, acest website foloseste cookie-uri. Continuând navigarea, îți exprimi acordul asupra folosirii lor.

Accept