Ultra – 27 ANI DE ACTIVITATE ÎN MOLDOVA

Ultra

Companie de top în Moldova, care operează pe piață pe toate segmentele-cheie, cum ar fi canalul de distribuție cu profil larg, comerț cu amănuntul, integrarea soluțiilor complexe.

Ultra

Mai bine de 27 de ani, compania Ultra dezvoltă cu succes segmentele de distribuție pe piața Moldovei, și anume, computere, aparate digitale, electrocasnice.

Ultra

Peste 100 de furnizori. Apreciem și respectăm fiecare contract încheiat cu furnizorul. Peste 350 de contracte directe cu dealerii locali. Portofoliu larg de produse și posibilități ample de depozitare.

Ultra

Canal puternic de distribuție. Peste 350 parteneri din Chișinău și din regiuni, care activează în domeniul comerțului cu amănuntul și în domeniul sistemelor de integrare.

Ultra

Instruirea continuă a dealerilor privind tehnicile de vânzări, cu accent pe produsele furnizorilor. Organizarea cursurilor tehnice pentru inginerii clienților.

Ultra

Acoperire regională: peste 15 orașe din Republica Moldova. Logistică performantă. Asigurarea livrării în orice punct al țării.

Ultra

Product-manageri profesioniști, care asigură o colaborare de succes cu fiecare furnizor. Instruirea continuă a angajaților în cadrul seminarelor și training-urilor, pentru a spori calificarea acestora.

Ultra

Peste 1000 de angajați, 200 dintre ei fac parte din Departamentul de Distribuție. Fiecare angajat este un profesionist de top în domeniul său.

PARTENERI

PROIECTE

Ultra

WEBINAR EPSON

Compania Epson în colaborare cu Ultra vă invită să participați în cadrul training-ului online „Fabrica de tipar Epson și consumabile originale”. Cei mai atenți participanți se vor alege cu cadouri la finalul training-ului.
Training-ul online va fi organizat pe data de 07 octombrie 2020! În cadrul webinar-ului vom prezenta caracteristicile și avantajele tehnologiei de imprimare Epson MicroPiezo, întreaga gamă actuală de modele din seria Printing Factor și vom pune accent pe cele mai populare modele din Moldova.

Detalii

29.09.2020

Ultra

Conferința Whirlpool

Compania Whirlpool, în colaborare cu ULTRA, a organizat conferința „Whirlpool. Încă un pas spre viitor”. În cadrul conferinței au fost prezentate inovațiile tehnice ale noii game de produse Whirlpool și Indesit.

Detalii

11.11.2019

Ultra

Seminar Hisense

Compania Ultra a lansat campanii ample de promovare în Moldova pentru brandul Hisense, dar a și organizat un seminar exclusiv, dedicat aparatelor de aer condiționat Hisense. În cadrul seminarului au participat parteneri și lideri de top la nivel național, din domeniul tehnicei climaterice.

Detalii

06.04.2019

DEVINO PARTENER

Colaborarea cu compania ULTRA – perspective, posibilități, dezvoltare. Partenerii noștri se bucură de susținere în toate etapele de colaborare - logistică, finanțare, marketing, servicii educaționale, etc. Pentru a iniția o colaborare cu compania Ultra, completați ancheta, iar managerul nostru vă va contacta în cel mai scurt timp.

Completează ancheta