Principala / Brand-uri / Apple / Boxe Portabile Apple

Filtre

Tip boxe
Asocierea mai multor difuzoare
Difuzor
Materiale
Design boxe
Culoare
Tip sistem acustic
Lanterna LED
Efect de lumini
Arată produsele disponibile

Boxe Portabile Apple

Vândut
3 459 lei 577 lei/luni
Vândut
3 459 lei 577 lei/luni
Vândut
929 lei 155 lei/luni

Apple HomePod, sinonim cu un sunet excelent și un stil excepțional

Scrisul inimitabil al lui Steve Jobs este inconfundabil — legendarul inventator a creat spiritul de imagine și originalitate care face ca dispozitivele Apple să iasă în evidență. Acesta este motivul pentru care HomePod, în ambii factori de formă, iese în evidență printre difuzoarele inteligente.

 

Aceste boxe inteligente Hi-Fi ale mărcii californiene nu doar țin pasul cu vremurile, ci le depășesc și stabilesc regulile cursei. Apăsați butonul Play sau cereți-i lui Siri să pornească o piesă pe HomePod și veți fi imediat convins. Calitatea dispozitivelor audio inteligente de la Apple este uimitoare și este aproape imposibil să le ocolești. Am avut plăcerea de a detalia cum funcționează aceste boxe, ce le face să iasă atât de mult în evidență și de ce nu te poți abține să nu le cumperi.

 

Fenomenul Apple HomePod și motivele superiorității lor în rândul difuzoarelor inteligente

Cea mai faimoasă companie din lume și-a încântat fanii cu noua boxă inteligentă încă de la prezentarea WWDC din 2017. La acel moment, au declarat că acest HomePod are cel mai bun sunet, iar "mintea" nu este inferioară lui Google Home sau Amazon Echo. Valul de vânzări și audiența fidelă a HomePod confirmă faptul că aceste afirmații nu au fost goale. Iar recenziile reflectă faptul că difuzoarele inteligente ale mărcii sunt cu adevărat demne de atenție datorită unei serii de avantaje izbitoare.

 

 • Calitate de redare nemaiîntâlnită. Redarea sunetului la 360°, un design unic, cu o diafragmă ultra-mobilă și personalizarea sunetului surround. Astfel, vă puteți asculta întotdeauna muzica și conținutul preferat la cea mai bună calitate.
 • Puneți Home Pod oriunde — se aude întotdeauna perfect. Recunoaște obiectele și pereții din jurul său și va crea fascicule de sunet direcțional în toate celelalte direcții. Mutați boxa Apple într-o locație nouă și vă veți bucura la fel de ușor de muzică, podcasturi sau alt conținut clar audibil oriunde în cameră.
 • Creați o pereche stereo și experimentați-vă piesele preferate cu fiecare celulă din corp. Pune două boxe HomePod și iPod sau HomePod mini în aceeași cameră, fă-te comod și scufundă-te într-o experiență sonoră mult mai mare decât orice boxă stereo "clasică". Scena sonoră extinsă oferă o experiență cu adevărat captivantă.
 • Delectați-vă cu un bas cu adevărat profund și o instrumentație detaliată. Ambele game ale aclamatelor HomePods dovedesc că nu logo-ul le-a adus nișa, ci sunetul fenomenal.
 • Plonjați cu capul înainte în universuri digitale fantastice. Și duceți timpul liber petrecut jucând jocurile video preferate la următorul nivel. Sunet spațial hipnotizant, tehnologie avansată și fără lag datorită conexiunii directe la consolele Xbox și Playstation.
 • Redescoperă lumea cinematografiei cu HomePod și 4K de pe Apple TV+. Împreună, acestea creează o adevărată experiență home theater care face ca fiecare film să fie și mai captivant. Tehnologia Dolby Atmos, efecte vizuale și audio uimitoare și o experiență incredibil de halucinantă cu fiecare conținut.
 • Nu vă lăsați distras de la ceea ce contează cu adevărat. Lasă HomePod să pornească ceea ce vrei să auzi cu o indicație vocală către asistentul Siri sau prin Airplay. Tot ce trebuie să faci este să ții iPhone-ul tău deblocat în fața difuzorului.
 • Apple Music va apărea într-o nouă lumină. Fiecare gen imaginabil vă este disponibil la cea mai bună calitate. Și opțiuni exclusive de marcă, cum ar fi accesul la peste 100 de milioane de melodii, Dolby Atmos pentru o nouă experiență muzicală, recomandări generate de boxa Apple pe baza căutării vocale și multe altele.
 • Treceți cu ușurință de la un dispozitiv Apple la altul. Ecosistemul mărcii este atât de perfect împerecheat încât gadgeturile se autoadaptează și se pot reconfigura ușor, rapid și fără probleme.
 • Contribuiți la viitorul planetei. Atunci când alegeți cea mai recentă generație de HomePods, puteți fi siguri că modelul pe care îl cumpărați este ecologic. Majoritatea materialelor din produsele mărcii fabricate înainte de 2030 sunt reciclabile, iar producția ulterioară este deja complet neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon și ecologică.
 • Asistentul inteligent cu Siri. Apple a știut întotdeauna să surprindă, așa că difuzorul lor inteligent nu lasă indiferenți. HomePod, în plus față de simpla redare de melodii și căutare pe internet:
  1. vă poate auzi de oriunde din cameră,
  2. reda orice muzică doriți prin voce,
  3. să marcheze toate favoritele dvs. și să facă o listă de recomandări,
  4. citește știri din cele mai importante publicații din lume sub formă de rezumate,
  5. recunoaște un cântec după versuri,
  6. găsește orice iPhone, Apple Watch și Macbook conectat la ID-ul Apple al proprietarului sau la HomePod,
  7. setează alarme și cronometre,
  8. va suna "Reminders" în timp util,
  9. se conectează la un apel, astfel încât să puteți suna sau răspunde chiar dacă telefonul sau căștile nu sunt în apropiere,
  10. și va împerechea două HomePod-uri împreună.
 • Descoperiți un nou mod puternic de a vă controla casa inteligentă. Sau, mai simplu spus, o modalitate mai bună de a face acest lucru fără a ridica un deget. Interacțiunea cu sistemul inteligent al casei dvs. este acum și mai convenabilă, deoarece HomePod:
  1. executați orice comandă prin intermediul asistentului vocal,
  2. redă toate mesajele de la interfon,
  3. setați una sau mai multe alarme prin intermediul aplicației Home,
  4. porniți, comutați sau opriți muzica de pe dispozitivele Apple,
  5. trimite mesajul dvs. către toate dispozitivele audioOS, iOS, iPadOS și watchOS,
  6. controlează o varietate de aparate care au interfață cu HomeKit (uși de garaj, sonerii, televizoare, purificatoare de aer etc.). O listă de aparate și producători poate fi găsită pe site-ul Apple) - la fața locului și de la distanță,
  7. recunoaște încăperile individuale și poate interacționa cu fiecare spațiu, zonă și aparat în moduri diferite, în funcție de setările pe care le stabiliți,
  8. va asculta alarmele și vă va trimite o notificare atunci când există o problemă în casă,
  9. redă diferite scenarii. De exemplu, atunci când comandați "Ies din casă" prin intermediul HomePod, casa inteligentă va stinge luminile, încălzirea, muzica și va închide ușile, în timp ce "Dimineața" va deschide perdelele, va crește ușor temperatura din casă și va porni mașina de cafea.
 • Confidențialitate și securitate. Apple prețuiește confidențialitatea, de aceea protejează informațiile personale, îmbunătățește algoritmii existenți și dezvoltă noi inovații pentru a păstra confidențialitatea datelor personale.

 

HomePods nu oferă doar un sunet excelent și controlează eficient casa inteligentă. Ele ridică ștacheta pentru toți producătorii de sisteme Hi-Fi și de case inteligente. Poți fi sigur că, alegând Home Pod, îți vei transforma casa inteligentă într-o adevărată fortăreață cu IQ ridicat și o vei umple pentru totdeauna cu un sunet frumos, detaliat și puternic.

 

Cel mai popular și mai colorat HomePod mini

HomePod mini este o boxă inteligentă compactă cu un sunet uimitor pentru dimensiunile sale. Gadgeturile audio în miniatură sunt stropite cu culori contrastante pentru a declara în mod viu potențialul mare al acestor boxe minuscule la prima vedere.

 

 1. Este mic, dar este incredibil de îndepărtat. Cu o înălțime de doar 3,3 inci, nu ocupă aproape deloc spațiu, dar umple întreaga cameră cu un sunet bogat, la 360 de grade, care creează o scenă sonoră uimitoare.
 2. Unul pentru toți, și toți pentru unul. HomePod mini pentru un sunet cu adevărat surround.
 3. Mini sună mare. Bas profund, înalte clare, sunet fin echilibrat la orice volum.
 4. În culori strălucitoare și atrăgătoare, HomePod mini se integrează perfect în designul tău. Sau îl diversificați.

 

HomePod de la Apple este un produs puternic și unic, preferat de iubitorii de muzică

HomePod de la Apple este una dintre cele mai bune boxe inteligente de pe piață. Este gadgetul perfect pentru a crea un sistem audio în mai multe încăperi deodată, pentru a organiza petreceri zgomotoase, pentru a te bucura de tot felul de conținut și pentru a-ți spori confortul în casă.

 

 • Muzica dvs. preferată vă va umple casa. Pentru că veți experimenta o imersiune totală cu sunetul multistrat al HomePod. Cu ajutorul tehnologiei back-bend, difuzoarele creează fascicule direcționate cu precizie care ricoșează de pe pereți și pe fiecare suprafață din cameră. Te așteaptă o experiență de ascultare de neuitat.
 • Bucurați-vă de o gamă largă de sunete, de la notele înalte la cele joase. Detalii înalte, precizie și adaptabilitate la fiecare piesă - nu de asta are nevoie un adevărat cunoscător? Driverele de înaltă frecvență aduc toată muzica și conținutul dvs. la performanțe optime. Și acesta este motivul pentru care HomePods sună incredibil.
 • Vei fi uimit de profunzimea și calitatea sunetului. O diafragmă puternică de 20 mm vă permite să simțiți instrumentele și vocile pe piele, în timp ce un egalizator de bas în timp real aduce basul la vârful calității audio. Bucurați-vă de un sunet cristalin ca și cum muzicianul dvs. preferat ar fi trecut pe la dvs. acasă.
 • Culori Midnight și White. Farmecul inconfundabil al dispozitivelor Apple se manifestă în primul rând prin cele mai succinte culori și forme. HomePod-urile clasice, de dimensiuni mari, sunt concepute pentru a ieși în evidență în cea mai proeminentă poziție, impresionând prin sunet, design și caracteristici de îmbunătățire a confortului pe care nicio altă marcă de boxe inteligente nu le are.

 

Perspective benefice din cumpărarea HomePod la ULTRA

Echipamentele unice și originale sunt întotdeauna la mare căutare, ceea ce dă naștere la nenumărate oferte de falsuri și replici de slabă calitate. ULTRA este revânzător oficial al produselor Apple în Moldova, așa că în magazinul nostru veți găsi exact ceea ce căutați!

 

Și, de asemenea, veți găsi cele mai interesante oferte și cele mai tentante reduceri! Împrumuturi fără dobândă pe o perioadă începând cu 6 luni, reduceri pentru achiziții online și în showroom, un maraton continuu de promoții la o gamă largă de produse și oportunități de a reduce la minimum prețul aparatelor preferate — toate acestea le poți folosi pentru a plăti mai puțin și a obține mai mult!

 

Nu căutați analogii ieftine — găsiți boxe Apple originale la cele mai bune prețuri la ULTRA!

Pentru a asigura o experiență de interacțiune cât mai plăcută, acest website foloseste cookie-uri. Continuând navigarea, îți exprimi acordul asupra folosirii lor.

Detalii