Principala / Brand-uri / Dyson / Uscătoare de păr Dyson

Filtre

Tip
Culoare
Consum energie
Ionizare
Aprovizionare cu aer rece
Arată produsele disponibile

Uscătoare de păr Dyson

16 999 lei -12%
14 999 lei 2 625 lei/luni
Vândut
15 999 lei 2 667 lei/luni
Vândut
12 999 lei 2 167 lei/luni
Vândut
11 499 lei 1 917 lei/luni

Uscător de păr Dyson pentru cel mai sănătos păr

V-ați săturat de zgomotul asurzitor al uscătorului de păr dimineața, în timp ce vă coafați părul? Sau de părul perpetuu deteriorat din cauza temperaturilor ridicate și a incapacității de a le regla?


Din fericire, în aceste zile te poți bucura de aparatul Dyson perfect pentru toate nevoile tale. Nu numai că pot face treaba de uscare, dar pot face și treaba perfectă de styling, pot regla temperatura și pot avea grijă de părul tău cât mai bine.


De unde a început această poveste de dragoste de milioane de lire sterline cu uscătoarele de păr Dyson?

Nu este un secret că uscătorul de păr Dyson a fost creat pentru cea mai importantă femeie din viața inginerului James Dyson — soția sa, Deirdre Heindmarsh. Dacă Dirdrie nu și-ar fi aranjat părul în fiecare dimineață în timp ce vorbea cu soțul ei, nu am fi putut folosi niciodată acest minunat uscător de păr dyson. Zgomotul de înăbușire a devenit atât de deranjant pentru inginer, încât singura soluție a fost să creeze un uscător de păr cât mai silențios posibil.


În 2016, Dyson a introdus în lume modelul revoluționar Supersonic. Inginerilor le-a luat mai mult de patru ani pentru a dezvolta uscătorul de păr Dyson. Dar dezvoltatorii nu au vrut să creeze doar un uscător de păr silențios, ci au muncit din greu pentru a crea un aparat de coafat care să protejeze părul de deteriorare cât mai mult posibil.


Când a început dezvoltarea uscătorului de păr dyson modern, a fost înființat un laborator separat pentru a efectua cercetări în domeniu. Odată începute lucrările, echipa s-a confruntat cu o serie de probleme care ar fi putut împiedica finalizarea proiectului, însă nimic nu i-a putut opri pe oamenii care ardeau de ideea de a crea ceva perfect.


În timpul perioadei de dezvoltare, compania a investit peste 50 de milioane de dolari în proiect. Realizarea proiectului a necesitat nu numai cea mai recentă tehnologie, ci și un echipament total diferit, care nu exista la acea vreme. Atunci, o echipă de ingineri a creat mai întâi echipamente pentru testare și abia după aceea a început să lucreze la uscătorul de păr Dyson în sine.


Interesant este și faptul că pentru cercetare a fost nevoie de o cantitate mare de păr natural. Prin urmare, în laborator au fost studiați mai mult de 1600 km de fire răscumpărate, ceea ce a provocat o adevărată penurie de păr natural pe piață. Iar primul utilizator al noului dispozitiv a fost o pisică, ceea ce a demonstrat siguranța acestuia. Uscătorul de păr în funcțiune nu a speriat și nici măcar nu a deranjat animalul care stătea lângă el.


Culorile principale ale uscătorului de păr Dyson sunt gri și fucsia, o combinație foarte neobișnuită și totuși sofisticată. Culoarea fucsia este una dintre favoritele dyson și, în mod clar, este una dintre favoritele a milioane de femei frumoase. 


În prezent, uscătorul de păr dyson este cel mai solicitat aparat de coafat, atât în rândul utilizatorilor obișnuiți, cât și al profesioniștilor, ceea ce confirmă excelența sa.


Dar de ce un uscător de păr Dyson?

Majoritatea clienților nu văd absolut nicio diferență între un uscător de păr obișnuit și un dyson, în afară de diferența uriașă de preț. Dar noi nu suntem de acord și vă vom arăta de ce alegem un dyson.


Majoritatea clienților nu văd absolut nicio diferență între un uscător de păr obișnuit și un Dyson, în afară de diferența uriașă de preț. Dar noi nu suntem de acord și vă vom arăta de ce alegem un dyson.


Principala diferență și principalul avantaj este că are grijă de părul tău. Datorită tehnologiei Intelligent Heat Control, temperatura fluxului de aer este monitorizată continuu în timpul procesului de uscare. O rezistență termică analizează și comunică datele către microprocesor, care la rândul său reglează abaterile la o temperatură acceptabilă și împiedică părul să își piardă strălucirea;


 • Nivel minim de zgomot — un avantaj pentru care a fost creat dispozitivul. Un uscător de păr dyson în funcțiune atinge până la 77dB, ceea ce reprezintă un nivel de zgomot confortabil pentru oameni. Acest lucru înseamnă că puteți vorbi cu un interlocutor sau vă puteți bucura de programul TV preferat fără a opri procesul de uscare;
 • Motorul Dyson V9 este unic în lume, datorită dimensiunilor reduse și controlului digital. Motorul propriu-zis este găzduit în mânerul uscătorului și suflă aerul prin partea inferioară, împiedicând părul să se încurce ca la un uscător de păr convențional;
 • Un design complet diferit al uscătorului de păr Dyson asigură ușurința de utilizare. Datorită unei distribuții uniforme a greutății, ținerea uscătorului de păr este mult mai ușoară, iar mâinile nu vor obosi din cauza supraîncărcării atunci când îl folosiți pentru perioade lungi de timp;
 • Designul uscătorului de păr Dyson vă surprinde prin unicitatea sa. Aspectul distinctiv este captivant încă de la început, iar culorile vor atrage chiar și pe cei mai pretențioși dintre esteticieni. Carcasa în sine are butoane de reglare cu indicatoare de mod cu LED, care arată foarte minimalist și elegant;
 • Duzele cuplate magnetic sunt ideale pentru utilizarea zilnică. Nu trebuie să faceți niciun efort pentru a atașa duza necesară și aceasta nu cade în cel mai nepotrivit moment;
 • Fluxul de aer crescut și reglarea temperaturii înseamnă că procesul de uscare nu durează mai mult de 5 minute. Acest avantaj vă permite să economisiți mult timp fără a vă usca prea mult șuvițele;
 • Controlul temperaturii este un alt avantaj al acestui accesoriu. Puteți selecta unul dintre cele mai potrivite moduri: 100°C pentru uscare rapidă, 80°C pentru uscare standard, 60°C pentru uscare delicată, 28°C pentru flux de aer rece;
 • Uscătorul dyson are 3 setări ale fluxului de aer pentru a se potrivi nevoilor tale de viteză. Acest lucru vă va ajuta să alegeți cel mai potrivit mod în funcție de tipul de păr, timpul disponibil și nevoile de styling.


Accesorii pentru uscătorul de păr Dyson

Există mai multe tipuri de accesorii incluse cu uscătorul de păr pentru a facilita utilizarea acestuia. Să vedem la ce servesc acestea mai în detaliu: 


 • Duza plată, alungită — concepută pentru a controla fluxul de aer și a usca mai ușor;
 • Concentratorul este o duză mai îngustă decât cea plată. Este folosită pentru coafarea șuvițelor individuale, unde atenția la detalii este importantă;
 • Difuzorul, duza concepută pentru părul creț. Este cea care distribuie mai blând aerul, astfel încât fiecare bucle este modelată individual;
 • Duza cu nervuri — pentru a usca ușor părul și a oferi șuvițelor tale protecție maximă;
 • Pieptenele — conceput în principal pentru părul creț, poate fi folosit pentru a uniformiza buclele în timpul uscării. De asemenea, poate fi folosit pentru a ajuta la crearea volumului la rădăcini;
 • Capul de control al încrețirii — conceput pentru a descurca părul creț după spălare. Oferă un efect lucios ca la salon.


Cu un set de accesorii, puteți crea look-ul perfect atât pentru coafarea de zi cu zi, cât și pentru întâlniri cu ocazii speciale.


De ce să cumpărați un uscător Dyson de la Ultra?

Magazinul Ultra este cel mai mare magazin de electrocasnice și electronice din Moldova! Suntem reprezentanți oficiali ai Dyson, așa că aveți mereu posibilitatea să găsiți produsele originale ale acestui brand în cele mai noi colecții. 


În Ultra puteți cumpăra cu ușurință un uscător de păr Dyson în cele mai avantajoase condiții. Avem o serie de oferte speciale și promoții de sezon. Puteți solicita un credit 0% pe 6, 12 sau 24 de luni cu Ultra Credit în doar 5 minute și puteți începe a doua zi fără dobândă. Datorită Ultra Friends beneficiezi de 5% reducere la orice produs, dacă ești client Moldtelecom sau StarNet. 


Pentru a afla mai multe despre uscătoarele de păr Dyson și condițiile acțiunilor promoționale, accesează site-ul nostru sau vizitează showroom-ul din Chișinău, str. Columna 170.


Fă-te fericit cu cele mai bune produse Dyson cu Ultra!

Pentru a asigura o experiență de interacțiune cât mai plăcută, acest website foloseste cookie-uri. Continuând navigarea, îți exprimi acordul asupra folosirii lor.

Detalii