Brandul LG recomandă

24 999 lei -6%
23 499 lei 4 113 lei/luni
12 589 lei -9%
11 399 lei 1 995 lei/luni

LG — o lume minunată de tehnologii revoluționare

Știați că istoria faimosului brand sud-coreean LG a început cu un produs cosmetic? Ați auzit că produsele brandului de atunci Goldstar au devenit un succes datorită președintelui țării în persoană? Acum, LG este cunoscut de toată lumea ca fiind unul dintre liderii în producția de electronice și echipamente TV — corporația cu mai multe filiale are 142 de sucursale în 80 de țări și aproape 74 de mii de angajați.

 

Atât aparatele de uz casnic mari, cât și cele mici ale mărcii sunt introduse în mod constant cele mai recente tehnologii. De asemenea, compania investește în mod activ în diverse activități de cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă în industria electronică.


De la produse chimice de uz casnic la televizoare color

Istoria bogată a LG Electronics a început la sfârșitul anilor 1940 cu predecesorul producătorului global, Lak Hui Chemical Industries, care producea produse cosmetice de îngrijire și produse chimice de uz casnic. Producția a început cu pudra de dinți și a continuat cu vânzarea cu succes a cremei de față. Mai târziu, gama a fost completată cu periuțe de dinți și paste de dinți.

 

Primii ani de creare și formare a mărcii nu au fost ușori: pe atunci Coreea de Sud se refăcea după cel de-al Doilea Război Mondial, situația economică era extrem de dificilă, dar, în ciuda acestui fapt, vânzarea de produse de îngrijire personală a fost foarte activă.

 

După 10 ani, s-a ajuns pe un nou piedestal: cu sprijinul președintelui țării, a apărut marca Goldstar, care a început să producă electronice și echipamente de uz casnic — în primul rând, radiouri cu tranzistori cu același nume. Datorită lor, Coreea de Sud a început să exporte echipamente în străinătate. Apoi au fost lansate ventilatoare electrice, telefoane fixe cu buton, televizoare alb-negru, aparate de aer condiționat și mașini de spălat. Ulterior, au fost introduse și primele televizoare color.

 

O nouă eră a electrocasnicelor LG: descoperiri puternice și succese care doboară recorduri

Abrevierea de renume mondial LG a apărut cu mult timp în urmă, dar puțini oameni cunosc semnificația acestor două litere. Se pare că ele au o dublă semnificație. LG a fost creată în 1995 pe baza fuziunii a două companii și astfel a apărut numele Lucky-Goldstar. Iar numele fiecărei jumătăți a noii companii a dat mărcii atât litera inițială, cât și o frumoasă umplutură semantică: Lucky (tradus din engleză ca "fericit") și Goldstar ("Venus").

 

În acest moment, compania era deja lider pe piața aparatelor electrocasnice și electronice din Coreea și începea să se extindă la nivel internațional. O rebranding pe scară largă a consolidat 50 de filiale într-un singur holding, LG Group. În acel moment, a fost dezvoltat conceptul strategic LEAP 2005 ("Leap to 2005") pentru a schimba orientarea companiei către produse și tehnologii mai inovatoare și pentru a-și consolida poziția pe piața globală.

 

LEAP înseamnă "Leading the Era of Advanced Digital Society and Prosperity" ("Conducerea erei societății digitale avansate și a prosperității"). Punerea în aplicare a programului strategic a presupus consolidarea bazei de inovare a companiei, precum și întărirea capacităților de cercetare și proiectare.

 

Corporația s-a concentrat pe dezvoltarea de noi produse și tehnologii, cum ar fi ecranele OLED, televizoarele inteligente, dispozitivele mobile și aparatele de aer condiționat eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, s-a pus accentul pe integrarea tehnologiilor Internet of Things (IoT). În plus, au fost urmărite în mod activ îmbunătățiri ale proceselor de afaceri și ale culturii organizaționale pentru a accelera dezvoltarea și pătrunderea pe piață a noilor tehnologii. Planurile de mare anvergură au fost realizate cu succes, iar acum LG se situează în mod constant printre companiile de top de pe piața produselor electronice și a tehnologiilor inovatoare.

 

Principalele divizii ale LG Electronics sunt:

 

  • Home Appliance & Air Solution — se concentrează pe producția de aparate de bucătărie, produce alte aparate de uz casnic, introduce tehnologii Smart Home și produce echipamente de aer condiționat;
  • Home Entertainment — timp de 10 ani a fost un inovator recunoscut în producția de televizoare LCD multifuncționale, sisteme audio și video și alte produse premium de divertisment la domiciliu. Mândria acestei linii de afaceri sunt televizoarele OLED, care au câștigat multe premii bine meritate;
  • Vehicle Component Solutions — produce componente pentru automobile și dezvoltă cele mai noi tehnologii în producția de automobile, sisteme de infotainment;
  • Business Solutions — un portofoliu de oferte unice, de la ecrane OLED de top în industrie până la indicatoare LED.

 

Inovațiile LG au dat naștere la multe invenții celebre. În 1982, marca a lansat primul smartphone CDMA, în 1995 un televizor cu plasmă color, doi ani mai târziu un cip TV completat de un tuner digital, iar în 1998 un panou cu plasmă de 60 de inci. Un an mai târziu, a fost creat cel mai subțire panou din lume, în 2000 — un frigider inteligent cu acces la World Wide Web; televizor LCD de 20,8 inci în 2001, apoi ecrane fluorescente pentru smartphone-uri pe organice. 2002 marchează crearea celei de-a 5-a generații de LCD; 3 ani mai târziu a apărut televizorul cu plasmă de 102 inci. Doar un an mai târziu, un televizor HD de 100 de inci cu suport HDTV.

 

Și apoi, în fiecare an, marca și-a surprins clienții cu un nou dispozitiv: Un televizor 3D cu un ecran de 84 de inci și rezoluție Ultra HD (4K) în 2012, un televizor bazat pe tehnologia OLED în 2013, un smartwatch cu sistem de operare Android Wear în 2014. În același an, LG a sărbătorit vânzări record: o mașină de spălat la fiecare 8 secunde. Revoluționară a fost lansarea unui televizor OLED cu funcție de ecran rulabil în 2018; în anul următor, a fost atinsă rezoluția 8K. Inovațiile au atins și tehnologia mobilă: un smartphone cu un panou frontal care se rulează în interiorul corpului a apărut în 2021.

 

Producătorul avansat tehnologic nu se oprește din a se îmbunătăți și până în prezent pentru a obține noi succese în diferite domenii ale industriei electronice. În fiecare an, LG primește premii internaționale înalte pentru dezvoltarea de tehnologii unice. În 2023, marca a primit 28 de premii ale expoziției autoritare CES Innovation Awards. Cu un an mai devreme, producătorul de înaltă tehnologie a primit 25 de premii la unul dintre cele mai importante premii de design industrial, Red Dot Award, inclusiv trei premii Best of the best pentru mașina de spălat și uscătorul său.

 

Produse LG — inovații pentru o viață mai bună

LG Electronics este angajată în producția și vânzarea unei game largi de dispozitive electronice și electrocasnice. Compania este reprezentată de mai multe categorii de bunuri.

 

Electronice

 

Aceasta este una dintre principalele direcții ale mărcii LG. Compania oferă o gamă largă de produse — televizoare, monitoare, laptopuri, tablete și alte dispozitive. Televizoarele sunt echipate cu tehnologia avansată OLED, oferind imagini de înaltă calitate cu tonuri profunde de negru, culori luminoase și saturate și unghiuri largi de vizualizare.

 

Aparate electrocasnice

 

Include frigidere, mașini de spălat, uscătoare, aspiratoare, aparate de aer condiționat și alte aparate. Frigiderele LG sunt dotate cu tehnologia Door-in-Door, care permite accesul rapid la alimentele depozitate fără a fi nevoie să se deschidă întreaga ușă, contribuind la reducerea consumului de energie. Mașinile de spălat cu tehnologie Direct Drive vă permit să spălați hainele mai bine și mai silențios decât mașinile de spălat care folosesc o transmisie tradițională cu curea.

 

Tehnologie climatică

 

Prezentată de aparate de aer condiționat, ventilatoare, încălzitoare și alte dispozitive. Aparatele de aer condiționat LG utilizează tehnologia compresorului invertor, care asigură o răcire mai eficientă și reduce consumul de energie. Unele modele oferă purificare a aerului cu ultrasunete.

 

Aparate de bucătărie

 

Include cuptoare cu microunde, cuptoare, plite și alte aparate. Cuptoarele LG dispun de tehnologia True Convection pentru a distribui uniform aerul cald în bucătărie și pentru a îmbunătăți gătitul. Piesele de gătit sunt dotate cu tehnologia SmartThinQ, care vă permite să controlați aparatul cu ajutorul smartphone-ului sau al asistentului vocal.

 

Caracteristici ale mărcii LG

 

  • Gamă largă de produse: LG produce multe categorii diferite de aparate electrocasnice - de la televizoare, mașini de spălat și frigidere până la aspiratoare robotizate și chiar purificatoare de aer și umidificatoare.
  • Tehnologie inovatoare: marca este un lider recunoscut în dezvoltarea și fabricarea de tehnologii inovatoare, cum ar fi ecranele OLED, controlul vocal AI ThinQ, SmartThinQ și multe altele.
  • Design ergonomic: produsele companiei sunt caracterizate de un design elegant și confortabil, ceea ce le face atractive pentru consumatori.
  • Calitate și fiabilitate: electrocasnicele producătorului de top sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor ridicată, motiv pentru care sunt solicitate de un număr mare de clienți din întreaga lume.
  • Orientarea către client: unul dintre principiile principale ale companiei este de a se concentra pe nevoile și așteptările clienților săi și de a acorda o mare atenție feedback-ului și îmbunătățirii aparatelor și serviciilor sale.
  • Internaționalitate: LG este o marcă internațională prezentă în multe țări ale lumii. Corporația aderă la politicile de prețuri din fiecare regiune în care este prezentă, astfel încât clienții au posibilitatea de a cumpăra la prețuri accesibile.

 

De unde puteți cumpăra aparate LG în Chișinău la prețuri accesibile

Ultra este reprezentant oficial al brandului LG, ceea ce înseamnă că în showroom-ul nostru puteți găsi electrocasnicele dorite, moderne și ergonomice, la prețuri avantajoase. De asemenea, puteți profita de oferta noastră unică — alegeți o reducere atractivă sau un credit 0% și bucurați-vă de calitatea și fiabilitatea mărcii recunoscute la nivel mondial!

 

Showroom-ul nostru vă oferă doar produse de cea mai bună calitate și de ultimă generație, care prezintă cele mai recente progrese tehnice și îndeplinesc standardele înalte de consum.

Pentru a asigura o experiență de interacțiune cât mai plăcută, acest website foloseste cookie-uri. Continuând navigarea, îți exprimi acordul asupra folosirii lor.

Detalii