Brandul Whirlpool recomandă

Electrocasnice Whirlpool pentru un confort maxim între pereții casei tale

Aparatele electrocasnice ne-au revoluționat viața, preluând aproape toate sarcinile casnice și oferindu-le proprietarilor lor libertatea de a acționa și de a se relaxa. Electrocasnicele Whirlpool au dus acest lucru la un nivel superior, oferindu-ți nu doar șansa de a te descărca și de a ieși din rutină, ci și de a-ți umple viața de inovație, primind ajutor la treburile din casă și sporindu-ți confortul de zi cu zi.

 

Compania americană și-a câștigat o reputație de fiabilitate și integritate încă din prima jumătate a secolului trecut. Până în prezent, chiar și modelele de bază ale mărcii pot oferi funcții și caracteristici care disting cu strălucire produsele sale pe fundalul concurenților. Toate avantajele sale devin factorul decisiv care îi înclină pe cumpărători să aprecieze confortul electrocasnicelor Whirlpool și să opteze pentru produsele mărcii.

 

Cum ne fac electrocasnicele Whirlpool viața mai bună de peste 100 de ani

Fondatorul Frederick Stanley Upton a fost un om extrem de talentat și întreprinzător pentru vremea sa. La urma urmei, chiar la începutul secolului XX, începerea unei afaceri de succes la vârsta de 21 de ani era o raritate, cu atât mai puțin dezvoltarea acesteia într-o afacere mare și de profil. Compania Upton Machine Co, pe care a deschis-o în 1911, producea mașini de spălat electrice, ceea ce reprezenta o mare noutate la vremea respectivă. Fratele său, Louis Upton, l-a ajutat pe fondator în multe feluri pentru a transforma concernul într-un producător ferm stabilit de aparate de uz casnic: redenumit mai târziu Nineteen Hundred Washer Co. a rezistat atacului Marii Depresiuni, postbelice, crizelor sociale și financiare ale secolului XX.

 

Dezvoltarea continuă a companiei și a politicilor sale

 

După cum reiese clar din toate aceste fapte, aparatele electrocasnice ale companiei au fost întotdeauna de o calitate excelentă, ceea ce a contribuit la introducerea pe piață a uscătoarelor de rufe, a frigiderelor și a aparatelor de aer condiționat în anii 1950, pentru a oferi poporului american, la propriu și la figurat, o ieșire pentru vremurile grele. Produsele durabile și fiabile au făcut senzație: în anii 1960-1970, compania a început să furnizeze aparate de uz casnic în Brazilia.

 

De asemenea, a inventat aspiratorul. Mașina care aspiră și apoi împachetează murdăria și gunoiul a făcut ca gospodinele din întreaga lume să se îndrăgostească de numele Nineteen Hundred Washer Co — și avea nevoie urgentă de o schimbare, deoarece nu mai descria ceea ce făcea concernul (washer înseamnă "mașină de spălat").

 

Numele de succes nu era ascuns în depărtare — în 1957, compania crease sistemul de creditare Whirlpool Financial Corporation, așa că, atunci când a fost vorba de alegerea unui nume pentru corporația în creștere care să nu fie legat direct de spălătorie, alegerea a căzut pe "Whirlpool" (din englezul "spinning pool", care încă mai indica originile companiei, dar nu mai menționa direct producția de mașini de spălat pur și simplu).

 

Calitate ridicată în fiecare aparat

 

În anii 1980 și 1990, marca a intrat pe piețele europene și latino-americane cu un nume nou și a fost una dintre primele care a oferit asistență telefonică gratuită pentru clienți. Încrederea în companie nu face decât să crească de aici, iar Whirlpool devine unul dintre primii 3 producători de electrocasnice din lume.

 

Pentru a-și păstra poziția în fruntea clasamentului mondial chiar și în secolul XXI, șefii concernului au decis să pună accentul nu pe cantitatea de produse oferite, ci pe calitatea acestora. Este suficient să privim gama pentru a vedea echilibrul filigranat între varietatea funcțiilor și a modelelor, dezvoltarea moderată a inovațiilor și producerea numărului necesar de aparate pentru a satisface clienții.

 

Ajutând oamenii din întreaga lume

 

Filozofia mărcii se bazează pe satisfacția publicului, pe calitatea aparatelor și pe îmbunătățirea nivelului de trai al clienților și al comunităților în care trăiesc. În fiecare an, corporația cheltuiește cel puțin 80 de milioane de dolari pentru acțiuni caritabile, programe sociale și organizații non-profit. Așadar, atunci când cumpărați unul dintre produsele Whirlpool, puteți fi siguri că veți avea nu doar un aparat care vă îmbunătățește viața de zi cu zi, ci și un simbol al statutului dumneavoastră și o contribuție la bunăstarea multor oameni nevoiași din întreaga lume.

 

Diversitate de tehnologie, formă și funcție: o gamă largă de aparate Whirlpool

Performanța excelentă și foarte eficientă a aparatelor Whirlpool a fost deja dovedită de mulți experți. Dar utilizatorul obișnuit nu este familiarizat cu termenii tehnici cu care experții laudă în mod profesionist aparatele electrocasnice ale concernului american. Ceea ce este important pentru noi sunt motivele pentru rezultatul excelent al fiecărui dispozitiv al companiei, în timp ce rezultatul este atât de bun încât este chiar imperceptibil.

 

Mașinile de spălat Whirlpool sunt încă o marcă comercială a companiei. Prima a fost inventată în 1911, iar deja atunci inovația mărcii în rândul producătorilor a fost recunoscută în mod clar. În prezent, mașinile de spălat Whirlpool se remarcă prin durata de viață lungă, designul inteligent și funcționalitatea extinsă.

 

Durata lungă de viață este obținută prin utilizarea unor materiale fiabile (oțel inoxidabil, aliaje de aluminiu, sticlă călită), a unor funcții utile (de exemplu, Freshcare+ pentru rezultate maxime la o singură spălare și fără mirosuri dacă uitați lucruri în tambur. Deoarece spălatul este mai eficient, este și mai puțin frecvent, deci există mai puțină uzură) și capacitatea tamburului, chiar și în cazul modelelor de bază (un alt motiv pentru care mașinile de spălat se uzează mai puțin).

 

Unele modele se laudă cu un sistem de uscare prin condensare cu pompă de căldură și cu un nivel de zgomot extrem de redus.

 

Mașinile de spălat și uscat rufe Whirlpool pentru spălarea și uscarea hainelor se deosebesc de "compatrioții" lor printr-un aspect important — umanitatea cu care marca a dezvoltat aceste dispozitive. Nu este nevoie să vă petreceți atenția și energia pe mizeria care vă distrage atenția de la ritmul rapid al vieții moderne, deoarece mașinile de spălat și uscat ale concernului american sunt extrem de spațioase și pot curăța și usca delicat o cantitate foarte mare de haine deodată. În același timp, acestea economisesc energie și apă datorită tehnologiei Inverter și a tratamentului cu aburi, a modului de spălare și clătire rapidă cu viteză mare de centrifugare.

 

Deseori sunt disponibile caracteristici interesante și convenabile, cum ar fi un temporizator de pornire întârziată, afișaj pe ecran tactil, reglarea fină a temperaturii de dezumidificare etc.

 

Frigiderele Whirlpool ridică ștacheta pe întreaga piață de peste 70 de ani cu tehnologiile lor inovatoare: combinația dintre păstrarea autonomă a frigului până la 20 de ore, silențiozitatea maximă, filtrarea antibacteriană a învelișului de perete și ventilatorul încorporat devine principalul motiv pentru alegerea aparatelor electrocasnice de la producătorul american.

 

De asemenea, un aspect atractiv al acestor frigidere devine o multitudine de compartimente pentru un cartier de alimente extrem de convenabil și posibilitatea de a înlocui panourile după gustul dvs. nu fac decât să întărească statutul și atractivitatea dispozitivelor de răcire ale mărcii.

 

Plitele Whirlpool au fost create cu toată dragostea care se simte atunci când gătești și te bucuri de mâncare. Plitele de înaltă calitate de la producătorul american încântă prin confort și estetică. În primul rând, o varietate de materiale (vitroceramică, oțel inoxidabil, sticlă călită etc.) fac ca plitele Whirlpool să fie durabile, iar acoperirea antiaderentă rezistentă la zgârieturi să fie estetică. Reglarea fină a nivelurilor de încălzire previne accidentele de gătit, cum ar fi supraîncălzirea, aprinderea, revărsarea lichidelor din farfurii etc., și vă permite să reglați suprafața de încălzire astfel încât mâncărurile preferate să fie gătite exact conform rețetei și fără omisiuni.

 

Unele modele includ opțiuni extrem de reconfortante, cum ar fi menținerea mâncării la o temperatură ridicată după gătire.

 

Cuptoarele Whirlpool, cu toată multifuncționalitatea și varietatea lor de opțiuni de gătit, sunt extrem de simple și ușor de înțeles chiar și pentru bucătarul începător de acasă. Dar nu este vorba doar de control și indicații — toate informațiile sunt reflectate constant pe panou, iar fiecare dintre numeroasele moduri de gătit nu necesită supraveghere. Și în fiecare mod, alimentele sunt încălzite uniform, datorită utilizării convecției și distribuirii simultane a căldurii pe mai multe niveluri ale spațiului cuptorului.

 

În mod esențial, cuptoarele Whirlpool sunt ușor de curățat datorită utilizării a trei garnituri interioare. Primul tip: emailul ușor de curățat, un strat neted, fără pori, respingător, care nu reține grăsimea și murdăria. Al doilea: smalț catalizat. În acest strat, porii sunt umpluți cu substanțe chimice care descompun murdăria în carbon, apă și reziduuri organice atunci când sunt încălzite de la 140°C la 250°C (suficient pentru a atinge temperatura maximă). În al treilea rând: email de curățare ușoară cu piroliză (tratament la 500°C), dacă această opțiune este disponibilă.

 

Împreună cu cuptorul Whirlpool este inclusă și o carte de rețete bine ambalată pentru o gamă și mai variată de preparate.

 

Mașinile de spălat vase Whirlpool nu numai că elimină din viața noastră procedura enervantă și mult detestată de spălare a vaselor — ele rezolvă unele dintre problemele cu care se confruntă proprietarii de aparate de buget și de calitate inferioară. După achiziționarea unei mașini de spălat vase Whirlpool, veți putea recunoaște consumul redus de energie și de apă datorită opțiunilor de spălare rapidă (economie de timp, consum redus de apă pentru curățarea murdăriei ușoare), spălare intensivă (curățarea extrem de temeinică a vaselor) și încărcare la jumătate.

 

Rezultatul excelent al fiecărei spălări individuale, chiar și fără înmuiere prealabilă, combinat cu economia de apă, este obținut prin pulverizarea sub presiune a soluției de lucru și prin jeturile puternice și scurte, care absorb toată murdăria și o îndepărtează delicat și eficient. Apa trece prin sistemul de filtrare și se întoarce la vase, reducând consumul de resurse și curățând vasele în cel mai eficient mod.

 

Este greu de ignorat designul minimalist și elegant, care devine cireașa de pe tort în interiorul bucătăriei. Tehnica, care se află pe locul cel mai proeminent, ar trebui să impresioneze — iar aparatele electrocasnice ale concernului american reușesc să o facă destul de bine.

 

Hotele de bucătărie Whirlpool au reușit să iasă în evidență acolo unde multe alte mărci au eșuat — sunt pe cât de versatile și funcționale, pe atât de indispensabile. Compania americană a fost una dintre primele care a produs hote de bucătărie cu încastrare plană inovatoare, a experimentat cu poziția panourilor de control și a găsit formula unui aparat de bucătărie extrem de convenabil și compact.

 

Funcționarea eficientă cu un control optim al volumului va încânta bucătarii avizi de gătit, deoarece aceștia pot alege dintre mai multe setări de putere (și zgomot). În plus, hotele mărcii sunt mai silențioase datorită pereților mai groși, a utilizării unor conexiuni de înaltă calitate și a capcanelor acustice încorporate. De asemenea, o varietate de filtre sunt încorporate în aceste aparate pentru a reține vaporii nocivi.

 

De asemenea, sunt adesea disponibile opțiuni precum un ecran telescopic retractabil, posibilitatea de a încorpora filtre suplimentare pentru grăsimi, setări ale temporizatorului și așa mai departe.

 

Cumpărați aparatele Whirlpool favorabil de la un revânzător oficial ULTRA

Pentru că astfel nu numai că veți alege electrocasnice excelente și ieftine, dar veți economisi timp și efort — noi, la ULTRA, vom face totul noi înșine, iar dvs. nu veți avea decât să vă bucurați! Comandați online electrocasnicele Whirpool, iar noi vom procesa cererea dumneavoastră, vom aranja ratele și vă vom livra achiziția!

 

Vrei să fii și mai ieftin? Aflați toate posibilitățile și ofertele uimitoare de la consultanții noștri online sau telefonic, sau consultați promoțiile de pe site-ul magazinului nostru online!

 

Nu renunțați la electrocasnicele excelente la prețuri avantajoase — cumpărați electrocasnice la ULTRA!

Pentru a asigura o experiență de interacțiune cât mai plăcută, acest website foloseste cookie-uri. Continuând navigarea, îți exprimi acordul asupra folosirii lor.

Detalii